DetailDcabrioletdak reiniging

Reinigen Cabrio Kap bij DetailD

Ons advies is om een cabriodak minimaal 1x per jaar te laten reinigen en impregneren.

Zeker bij een cabriolet die altijd buiten ‘slaapt’. Goed onderhoud van de cabrio-softtop verlengt de levensduur. De stoffen cabriokap is door impregneren goed beschermd tegen inwerking van vuil, zure regen, UV-straling, hars en vogelpoep.

Wij reinigen én impregneren de cabriokap van uw auto.
Er zijn nogal verschillen in grootte van een cabriodak, de grootste kap is bijna eens zo groot dan een kleine kap.

Ook de mate van vervuiling is van invloed op de benodigde tijd, de methode van reinigen en reinigingsproducten.

Na de reiniging van het cabriodak wassen wij uw auto grondig Informeer naar de combinatieprijs met een Detailings beurt.

Zonder onderhoud en regelmatige reiniging zal een softtop cabriokap zeer vies, hard en poreus worden.

Dit geeft grotere kans op lekkage en vervagen van de kleur.

DetailD gebruikt uitsluitend producten die zijn ontwikkeld voor cabriodaken en biminitops.

Onze producten zijn grondig  getest en veilig voor elke soort softtop / cabriostof. wij gebruiken hiervoor stoomreiniging en labocosmetica.

Er wordt door ons nooit groene zeep gebruikt, dit is wel een milde reiniger maar het laat een vettig laagje achter. Daardoor hecht de impregnering niet en wordt het dak snel opnieuw groen van alg en vuil.

Door het impregneren zal groene aanslag en vervuiling langdurig geen kans krijgen te hechten aan de stof van het cabriodak.

Wist u dat door geen of verkeerd onderhoud verreweg de meeste cabriodaken vervangen moeten worden en niet vanwege schade of vandalisme? Door verkeerd of helemaal géén onderhoud gaat het dak van uw cabrio snel achteruit en kan de levensduur zelfs gehalveerd worden. Regelmatig onderhoud is belangrijk want een cabriokap vervangen kost al snel 1000 tot wel 1500 euro.