DetailDDetailing

Auto Showroomklaar maken. Porsche in Showroom. Resultaat

Wanneer we praten over detailing betekend dat bij DetailD echt tot het in perfectie uitvoeren van auto cosmetische ingrepen. Het beperkt zich niet tot het exterieur van een auto, motor, camper of boot. ย Ook het interieur verdient veel aandacht.

Waar moet u nou aan denken als het bij DetailD om detailing gaat?

Het grondig wassen van een auto neemt al snel 2-4 uur in beslag. Elk klein detail wordt meegenomen, denk hierbij aan het grondig stoom reinigen van een motorcompartiment, velgen demonteren om zo de remklauwen en wielkasten grondig te stoom reinigen. Het voorreinigen van de lak om vervolgens te ย stoomreingen en โ€œclayenโ€. Hierdoor worden alle imperfecties goed zichtbaar.

Bij het grondig reinigen van een interieur mag u al gauw denken aan 3-8 uur afhankelijk van uw wensen. Hierbij wordt alles tot in detail aanpakt. Van grondig stofzuigen, stoom reinigen van leer of stoffen bekleding tot aan het compleet verwijderen van zittingen om overal goed bij te komen. Tot aan het compleet demonteren van de zittingen. Elk materiaal vraagt om een speciale aanpak of het nou om vinyl, plastic, tapijt en carbon gaat.

Ook hier kunt u er op vertrouwen dat wij uitsluitend met de juiste producten en technieken te werk gaan.