DetailDVeelgestelde vragen

 • Waarom je auto wassen?

  Regelmatig je auto wassen is vooral van belang voor de levensduur van de auto. Een beetje viezigheid is geen probleem, maar vuil op je auto kan na verloop van tijd schade veroorzaken

 • Waarom coating?

  De lak van uw auto is kwetsbaar. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. dit leid vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak. hierdoor verliest uw auto zijn originele glans.

 • Waarom PPF bescherm folie?

  De PPF folie zal je lak beschermen tegen verschillende schades. Schades zoals steenslag en krassen maar ook tegen schades die veroorzaakt worden door: Zouten, Vogelpoep, Oliën, Boomhars, Insecten, Industriële uitstoot. Je autolak blijft op die manier optimaal en onbeschadigd. De folie houdt met succes de factoren tegen die schade zouden veroorzaken op de lak. Door een bescherming van je lak, kun je lang genieten van een mooie auto en profiteren van een hoge restwaarde bij verkoop angezien de lak netjes blijft.

 • Wat kost een glascoating?

  Een specifiek bedrag noemen wat een glascoating kost is nagenoeg onmogelijk, dit komt door verschillende factoren. Het meeste werk zit namelijk in het voorbewerken van de lak, en in welke staat deze zich bevind. Om u hier een goede indicatie van te geven kunt u het beste langs komen zodat wij de staat van uw lak kunnen bepalen.
  Het plaatsen van de glascoating zelf zal variëren tussen de €450 en €750 ex btw. let wel dit is zonder het voorwerk op uw lak in perfecte staat terug te brengen. Vraag hier nog vrijblijvend een intake afspraak aan, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.