DetailDDetailing Apeldoorn

Detailing Apeldoorn – Wilt u uw auto laten detailen?

Dan bent u bij Detaild aan het juiste adres, ook als u in Apeldoorn woont. Wij zorgen ervoor dat uw auto poetsen, polijsten en coaten tot in de perfectie wordt uitgevoerd om uw auto weer in nieuwstaat te krijgen. U kunt er op vertrouwen dat wij uitsluitend met de juiste producten en technieken te werk gaan om u het beste resultaat te geven. Wij helpen u graag verder, twijfel dan ook niet om even contact op te nemen als u vragen heeft.
Neem contact op

Wat is detailing?

Bij het detailen van uw auto maken we uw auto tot in de details schoon om hem weer terug te krijgen in nieuwstaat. Dit is dan ook een stuk uitgebreider dan enkel het poetsen van uw auto. Zo nemen we bij het detailen van uw auto zowel het interieur als exterieur onder handen, wat al snel 5-12 uur in beslag neemt afhankelijk van uw wensen. Het gehele proces ziet er als volgt uit:

  1. Auto laten poetsen: Tijdens de eerste stap wassen we uw auto nauwkeurig. Hierbij wordt ook een motorcompartiment grondig gereinigd en woorden velgen gedemonteerd om de remklauwen en wielkasten te stoomreinigen. Om de kans op krassen te minimaliseren gebruiken we een goede shampoo en een zachte washandschoen.
  2. Auto laten clayen: Met Clayen (of kleien) brengen we een middel aan, aan uw auto die het vuil los weekt.
  3. Auto laten polijsten: Zodra uw auto helemaal schoon is, brengen we een polijstmiddel aan, waarmee de lak zijn oude staat weer terug krijgt.
  4. Auto waxen: Door wax aan te brengen op uw auto zorgen we ervoor dat uw lak langer in zijn goede staat blijft en een mooiere glans krijgt.
  5. Lederherstel: Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van lederherstel in combinatie met de juiste apparatuur en middelen herstel ik niet alleen het leer van uw auto interieur, maar doe ik dit ook met het leer op andere met leer bekleedde objecten.
  6. Auto coating: Door een coating laag aan te brengen beschermt u uw auto nog langer, maar ook tegen zure regen, vogelpoep en uv-straling.
  7. Velgen: Tijdens het rijden worden de velgen van uw auto snel vuil. Een speciaal middel hiervoor, brengt een beschermlaag aan waardoor uw velgen minder snel vuil worden.
  8. Uitlaat: De uitstoot van uw auto zorgt ervoor dat de uitlaat snel zwart wordt, gepaard met de warmte hecht vuil al snel aan de uitlaat. Met behulp van een polijstmiddel kunnen we de uitlaat weer terug in zijn oude staat krijgen.
  9. Kunststof: Zodra het exterieur van de auto gedaan is, is het tijd om het kunststof op de auto te verzorgen. Deze kan door dagelijks gebruik gemakkelijk uitdrogen en verkleuren. Met een speciale voeding beschermen we ze en krijgen we ze weer terug in de originele staat.
  10. Stoomreinigen: Tot slot het interieur van de auto. Met een professionele stoomreiniger kunnen we diep vuil en vette weghalen.

Ons advies: kom even langs!

Het detailen van uw auto is niet iets wat u dagelijks doet. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u nog met veel vragen zal zitten. Voelt u zich dan ook zo vrij om contact op te nemen. We hebben al jaren ervaring in de branche en kunnen u goed verder helpen. We zijn te bereiken via 0617701118, de mail of neem contact op via het contact formulier.

Neem contact op