DetailDDetailing Arnhem

Detailing Arnhem – auto laten polijsten?

Dan bent u bij DetailD aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het poetsen, polijsten en coaten van uw auto tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Daarbij kunt u er op vertrouwen dat wij uitsluitend met de juiste producten en technieken werken om u het beste resultaat te geven. En dit in de buurt van Arnhem!
maak mijn auto weer als nieuw

Wat is detailing?

Het woord zegt het al, bij het detailen van uw auto gaan we tot in de details na hoe we uw auto weer in nieuwstaat kunnen krijgen. Dit gaat dan ook een stap verder dan enkel de auto in zijn geheel wassen. Met detailen kijken we namelijk goed naar wat de auto weer terug in nieuwstaat zou kunnen brengen. Hierbij wordt zowel het interieur als het exterieur gronding onder handen genomen. Afhankelijk van uw wensen en wat de auto nodig heeft, zal dit al snel 5-12 uur in beslag nemen. Het gehele proces ziet er als volgt uit:

  1. Auto laten poetsen: De eerste stap tijdens het detailing proces is het nauwkeurig wassen van uw auto. Alle onderdelen van uw auto worden hier in meegenomen, zo ook motorcompartimenten en de velgen. Hierbij maken we gebruik van een goede shampoo en een zachte washandschoen om de kans op krassen te minimaliseren.
  2. Auto laten clayen: Met een speciale samenstelling van klei-glijmiddel die het vuil los weekt ontsmetten we uw auto om vuil te verwijderen.
  3. Lederherstel: Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van lederherstel in combinatie met de juiste apparatuur en middelen herstel ik niet alleen het leer van uw auto interieur, maar doe ik dit ook met het leer op andere met leer bekleedde objecten.
  4. Auto laten polijsten: Met het polijsten van uw auto krijgt de lak zijn oude staat weer terug. Ook worden zo krassen weggewerkt.
  5. Auto waxen: Met het waxen van uw auto zorgt u ervoor dat uw lak langer in zijn goede staat blijft en een nog mooiere glans krijgt.
  6. Auto coating: Door een coating te gebruiken beschermt u de lak nog langer en beschermt u uw auto tegen zure regen, vogelpoep en uv-straling.
  7. Velgen: Naast de lak van uw auto is het belangrijk dat uw velgen een goede beschermlaag krijgen. Met behulp van een middel voorkomt u dat uw velgen snel vuil worden en kunt u vuil makkelijk verwijderen.
  8. Uitlaat: door uw uitlaat te polijsten kunnen we deze weer in nieuwstaat krijgen.
  9. Kunststof: Tijdens deze stap voeden we rubbers en plastics om ze te beschermen en terug te krijgen in originele staat.
  10. Stoomreinigen: Verwijder diep vuil en vette vlekken in het interieur van uw auto met een professionele stoomreiniger.

Ons advies: kom even langs!

De kosten van detailen is afhankelijk van uw wensen, uw auto en de staat van uw auto op dit moment. Het is lastig om een globaal overzicht te geven van deze kosten omdat het van zoveel factoren afhankelijk is. Voelt u zich dan ook vrij om even contact op te nemen. We hebben al jarenlange ervaring binnen de branche en kunnen u goed verder helpen. We zijn te bereiken via 0617701118, de mail of neem contact op via het contact formulier.

Neem contact op