DetailDDetailing Deventer

Detailing Deventer – auto laten polijsten?

Bij DetailD kunt u uw auto laten poetsen, polijsten en coating aanbrengen, ook als u in Deventer woont. Wij zorgen ervoor dat cosmetische ingrepen echt tot in de perfectie worden uitgevoerd. U kunt er op vertrouwen dat wij uitsluitend met de juiste producten en technieken te werk gaan om u het beste resultaat te geven.
Lees meer over ons

Wat is detailing?

Bij detailing werken wij aan het perfecte eindresultaat voor uw auto. Hierbij gaan we dan ook een stapje verder dan alleen het poetsen van uw auto. Zo nemen we zowel het interieur als exterieur grondig onder handen. Dit neemt al snel 5-12 uur in beslag afhankelijk van uw wensen. Het gehele proces ziet er als volgt uit:

  1. Auto laten poetsen: Het wassen van uw auto wordt nauwkeurig gedaan. Elk klein detail wordt meegenomen, denk hierbij aan het grondig reinigen van een motorcompartiment, velgen demonteren om zo de remklauwen en wielkasten grondig te stoom reinigen. Hierbij maken we gebruik van een goede shampoo en een zachte washandschoen om de kans op krassen te minimaliseren.
  2. Lederherstel: Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van lederherstel in combinatie met de juiste apparatuur en middelen herstel ik niet alleen het leer van uw auto interieur, maar doe ik dit ook met het leer op andere met leer bekleedde objecten.
  3. Auto laten clayen: Na het wassen ontsmetten wij uw auto om vuil te verwijderen. Dit doen wij met behulp van een speciale samenstelling die het vuil los weekt.
  4. Auto laten polijsten: De volgende stap is het polijsten van uw auto. Hierbij krijgt de lak zijn oude staat weer terug en worden krassen weggewerkt.
  5. Auto waxen: Met het waxen van uw auto zorgt u ervoor dat uw lak langer in zijn goede staat blijft en een nog mooiere glans krijgt.
  6. Auto coating: U kunt ook uw auto laten coaten. Hiermee beschermt u uw lak nog langer, maar beschermt u de auto ook tegen zure regen, vogelpoep en uv-straling.
  7. Velgen: Met behulp van een middel voor uw velgen kunt u voorkomen dat velgen snel vuil worden tijdens het rijden. Hierbij komt er een beschermingslaag op de velg zodat het vuil makkelijk verwijderd kan worden.
  8. Uitlaat: De uitlaat van uw auto is al snel zwart als u een paar keer rijdt. De warmte zorgt ervoor dat het vuil zich gaat hechten. Door te polijsten kunnen we deze weer in zijn oude staat krijgen.
  9. Kunststof: Kunststof kan door dagelijks gebruik al snel gaan uitdrogen en verkleuren. Om dit te voorkomen kunnen we de rubbers en plastics voeden om ze zo te beschermen en weer terug te krijgen in originele staat.
  10. Stoomreinigen: Met een professionele stoomreiniger kunnen we het interieur van uw auto reinigen en zelfs diep vuil en vette vlekken weghalen.

Ons advies: kom even langs!

We kunnen begrijpen dat het detailen van uw auto iets nieuws voor u is en dat er nog veel vragen zijn. Voelt u zich vrij om contact op te nemen met ons. We hebben al jarenlange ervaring binnen de branche en kunnen u goed verder helpen. We zijn te bereiken via 0617701118, de mail of neem contact op via het contact formulier.

Neem contact op