DetailDProfilm PPF

profilm ppf

Bij DetailD werken wij exclusief met de producten van Profilm. Profilm PPF biedt de meest effectieve bescherming voor de lak van uw auto of motor. Profilm PPF is hoogwaardige urethaanfolie en combineert de beste TPU-substraten met superieure lijmen en coatings. Dit zorgt ervoor dat uw lak de beste bescherming heeft met een zeer flexibele maar robuuste coating. Daarbij is de lijm geschikt om langdurig te blijven zitten maar laat bij verwijdering geen resten achter. Profilm heeft een uitgebreide PPF productlijn waarover wij u graag adviseren.

Neem contact op

Profilm reGen

Profilm ReGen is een gevanceerde PPF die de lak van uw voertuig beschermt en zorgt dat deze in topconditie blijft. ReGen heeft instant-healing wat ervoor zorgt dat kleine krasjes en beschadigingen zichzelf herstellen. De anti-yellowing technologie zorgt ervoor dat uw lak en de film zijn helderheid behoud zonder te verkleuren door UV straling. Deze PPF is vlekbestendig en flexibel waardoor deze goed te installeren is. Profilm reGen heeft een garantie van 7 jaar, wat het vertrouwen van de leverancier in dit product laat zien.

Profilm Ultra Clear Pro

Profilm Ultra Clear Pro is een topklasse PPF. Deze PPF zorgt voor de ultieme langdurige bescherming van uw voertuig. Ultra Clear Pro onderscheidt zich met heat-healing eigenschappen waardoor zelfs diepere krasjes en beschadigingen door warmte verdwijnen. Deze warmte kan komen van de zon of met warm water. Net als reGen beschikt het over anti-yellowing technologie om verkleuring door UV-straling te voorkomen. Daarnaast heeft Ultra Clear Pro ook supreme stain resistance, wat betekent dat uw auto nog beter beschermd wordt tegen vlekken en viezigheid. De hydrofobe eigesnchappen zorgen ervoor dat viezigheid minder snel hechten, waardoor uw auto langer schoon blijft en u minder vaak hoeft te wassen. Daarbij geeft het een garantie van 12 jaar, wat vijf jaar langer is dan reGen.

Profilm Matte

Profilm Matte is een innovatieve PPF folie met een matte afwerking. Dit wordt ook wel een gestructureerde satijnafwerking genoemd die de auto een unieke uitstraling geeft. Bij een matte lak is bescherming extra belangrijk omdat bij elk krasje of beschadiging dat onderdeel opnieuw gespoten moet worden. Deze folie is niet richtingsgevoelig, wat betekent dat jouw auto vanuit elke hoek een consistente look heeft. Profilm Matte heeft een garantie van 7 jaar en geeft uw auto naast duurzame bescherming een luxe afwerking.

profilm ppf review

Profilm ProColor Series

De Profilm ProColor serie is een range van hoge kwaliteit PPF. Deze PPF zorgt niet alleen voor optimale bescherming maar ook voor wat extra kleur en glans. De Profilm ProColor Series zijn er in Black Shine, Silver Shine of Gold shine voor een klassieke uitstraling. Ben je op zoek naar een opvallende kleur dan kan je kiezen voor Pink Diamond, Blue Diamond, Champagne Diamond of Green Diamond. De meest in het oogspringende PPF’s zijn de Green Chameleon en de Purple Chameleon PPF. Deze folies hebben een kleurveranderd effect dat reageert op de kijkhoek en zonlicht. De Profilm ProColor series zijn perfect voor degene die zijn auto wil beschermen en tegelijkertijd een unieke uitstraling wil geven.

Profilm Flexible PPF Coating

Profilm Flexible PPF Coating is een product dat de duurzaamheid van Paint Protection Film verlengd. Flexible PPF coating helpt de superieure coating van de PPF te beschermen. Het versterkt de natuurlijke hydrofobiciteit en glans van Profilm’s PPF. Daarbij wordt het onderhoud makkelijker. Met Profilm Flexible PPF Coating blijft uw voertuig er langer als nieuw uitzien. Dit product is perfect voor iedereen die zijn auto in topconditie wil houden.

profilm flexible ppf

Profilm PPF Dealer

Bent u op zoek naar een Profilm PPF producten of wilt u deze laten aanbrengen of uw auto. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de Profilm productlijnen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen voor met het aanbrengen van Profilm PPF op uw voertuig.

Neem contact op